Mary-Louise Parker renunță la actorie din cauza internetului

Netul este parșiv. Sau, ca să fim exacți, bitchy, aceasta a fost formularea, și cu asta aflăm că nu doar politica e o curvă. Mary-Louise Parker, autoarea epitetului de mai sus, cunoscută publicului larg mai ales pentru rolul lui Nancy Botwin din serialul american Weeds, a declarat că dorește să renunțe la actorie din cauza criticilor și bârfelor cu privire la propria-i persoană din spațiul virtual. Iat-o în imaginea de mai jos, în dreapta, alături de Elizabeth Perkins:

Elizabeth Perkins si Mary-Louise Parker

The world has gotten too mean for me, it's just too bitchy. All the websites and all the blogging and all the people giving their opinion and their hatred … it's all so mean-spirited, it's all so critical. [...] It's sport for people, it's fun to get on at night and unleash their own self-loathing by attacking someone else who they think has a happier life - or something, I dunno.

Deci dacă aveți cumva un site sau un blog, aveți grijă ce scrieți pe el pentru că purtați pe umeri o mare răspundere. Poate vă apucați să postați un articol despre Ryan Reynolds, actorul vostru preferat. Și peste două săptămâni, acesta anunță că se pensionează și se dedică jocului de golf. În viața reală, nu pe scenă. Și voi nici nu știți de ce. Poate pentru că a intrat pe site-ul vostru și nu vă înțelege modul de a glumi.

I don't know if you can imagine a friend sending you something they thought was funny, that was something mean someone wrote about you and there's like 50 comments from complete strangers across the world about you - and you can say 'Oh I let it roll off my back' and 'I wouldn't take it personally', but you have no idea until it happens to you. It doesn't feel nice.

A fi o persoană publică implică, evident, câteva riscuri. Unul din ele este acela de a fi în centrul atenției. În general putem vedea cum starurile adoră să pășească pe covorul roșu și se expun pline de încântare fotografilor sau fanilor, dar se revoltă când citesc critici cu privire la ele. Totuși, să renunți la job pentru că câteva persoane, fie ele 50 sau 500, pe care nici nu le cunoști, complet strangers, își expun pe net opiniile și poate ignoranța cu privire la persoana ta, nu este cam mult?

1 comentarii: