Un copil de 4 ani a fost omorât de câini în capitală

Un copil de patru ani a fost sfâșiat de câini în București, în zona Parcului Tei. Acesta se afla la joacă cu fratele lui, de șase ani, care a reușit să fugă, mușcat fiind doar de un picior.

Copil omorat de caini in Parcul Tei

Tragedia s-a petrecut ieri. Cei doi copii se aflau împreună cu bunica lor în Sectorul 2. Aceasta a declarat că s-a așezat pe o bancă și i-a lăsat pe copii să se joace în apropiere dar la un moment dat a observat că au dispărut. Inițial a vrut să-i caute dar apoi s-a gândit că micuții se vor panica dacă la întoarcere n-o vor mai găsi acolo, aaș că a rămas. Între timp, cei doi băieței au fost atacați de niște câini, posibil maidanezi. Unul din ei, cel mare (de 6 ani) a reușit să scape și a fugit la bunica lui, căreia i-a spus ce s-a petrecut. Aceasta a sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care inițial cu rezut că băiatul s-a înecat în lacul din zonă.

Ulterior i-au descoperit cadavrul în niște tufe. Autoritățile au declarat că locul unde fusese găsit nu era public ci proprietatea privată a unei societăți comerciale. Au fost ridicați de acolo șase câini, unul având urme de sânge. Până la momentul de față încă nu s-au emis acuzații sau efectuar rețineri, exceptând respectivii câini.

Comentează primul