Adrian Năstase, dat afară de la Universitatea București

O știre rămasă în draft a trecut poate neobservată și de dvs. Adrian Năstase, fostul premier al româniei, cel care are drept motto pe blog: ministru >> prim-ministru >> blogger dar a uitat să adauge >> deținut, a fost dat afară de la Universitatea București. Știrea ne parvine prin intermediul Gândului și este datată iunie 2013 (știu, cam veche).

Adrian Năstase

Motivul pentru care fostul premier a fost dat afară constă tocmai în terminația pe care a omis s-o adauge pe blog: faptul că a fost condamnat definitiv pentru corupție. Statut care nu prea este compatibil cu calitatea de profesor universitare în cadrul Facultății de Drept al acelei universități, calitate de care dânsul se bucura. Ca urmare, a fost revovat din această funcție. Totuși, pe pagina lui de internet (probabil Facebook) a continuat să apară un timp titlul de profesor universitar.

Actualmente, pe blogul și pagina lui de Facebook ni se recomandă prin culori care captează imaginea (cu precădere roșu) un site mai nou al domniei sale, și anume CodulZambaccian. Acest site chipurile conține adevărata poveste despre hărțuirea politică a lui Năstase și minciunile pe care detractorii lui ni le-au turnat prin intermediul mass-media, repunându-l astfel în „drepturi” pe acest Adrian Năstase atât de pur și vertical și oropsit de Băsescu, Monica Macovei și Dan Morar.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple. Năstase a încercat (și probabil va încerca în continuare) să-și repare cumva imaginea publică, să șteargă urmele pe care condamnarea lui le-a avut asupra mentalității oamenilor în ce-l privește sau eventual s-o întoarcă în favoarea lui. Posibil, pentru ca pe viitor să aibă șanse la  o nouă candidatură pentru ceva funcție politică importantă.

sursă foto: nastase.wordpress.com

Comentează primul