Idei de cadouri de 1 şi 8 Martie pentru femeia iubită

Din 1977, ziua de 8 Martie a devenit, oficial, sărbătoarea femeilor de pe întreg mapamondul. Alături de sărbătoarea Mărţişorului, ce dă startul primei luni de primăvară, zilele de 1 şi 8 Martie sunt „sfinte” în calendarul oricărui bărbat, deoarece acesta trebuie să surprindă femeile importante din viaţa lui cu gesturi şi cadouri unice, de calitate. Şi, pentru că nu este tocmai o sarcină uşoară alegerea darului potrivit stilului si necesităţilor femeii dragi, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu câteva idei de cadouri pentru 1 şi 8 Martie Borealy – oferite de profesioniştii celui mai bun magazin românesc online de cadouri de lux . Aşadar, cu ce fel de cadouri vom impresiona în cel mai original şi elegant mod doamnele şi domnișoarele din viața noastră? 

Bijuterii – mărţişor pentru o primăvară plină de strălucire 

În materie de cadouri pentru femei, bijuteriile reprezintă garanţia unui gest care întotdeauna îşi măguleşte, complimentează şi impresionează destinatara. Magazinul online Borealy ne invită să aducem primăvara pe chipul şi în sufletul femeii dragi cu bijuterii preţioase, încrustrate cu pietre pline de culoare şi lucrate în design-uri romantice. Orice femeie va preţui clasicul mărţişor ca pe o bijuterie valoroasă, însă, pentru a-i dovedi cât de mult o apreciaţi, cât de mult contează pentru dumneavoastră, gestul de a-i oferi o bijuterie veritabilă în locul unui mărţişor obişnuit va cântări enorm în ochii ei. În plus, o bijuterie originală şi modernă îşi va revendica locul de cinste în cutia de bijuterii a destinatarei şi îi va desăvârşi cele mai rafinate apariţii. În această privinţă, Borealy ne recomandă bijuteriile fin încastrate cu pietre preţioase colorate, strălucirea şi cromatica intensă asortându-se de minune cu începutul unei frumoase primăveri. Spre exemplu, broşele Borealy, îmbrăcate în metale preţioase precum aurul alb, aurul galben sau platina şi garnisite cu strălucirea cristalelor Swarovski sau a diamantelor de zirconiu în modele pline de rafinament şi originalitate, vor atribui un plus de eleganţă vestimentaţiilor de sezon, subliniind personalitatea oricărei femei stilate. 

Aranjamente florale de lux – expresia celor mai nobile sentimente

Aduceţi culorile, parfumul şi splendoarea primăverii în sufletul femeilor dragi din viaţa dumneavoastră cu un gest de o eternă eleganţă şi nobleţe – acela de a oferi flori deosebite partenerelor de viaţă, mamelor, prietenelor dumneavoastră. Indiferent de vârstă, de stil, de personalitate sau de statut, orice femeie este plăcut impresionată atunci când primeşte în dar flori – simboluri ale frumuseţii, gingăşiei şi romantismului. Borealy a pregătit o colecţie cuceritoare de aranjamente florale, însumată din buchete pline de lux, emoţii şi culoare. Trandafirii – „florile iubirilor neînspinate”, sunt numitorul comun al florilor Borealy şi cei mai fideli mesageri ai iubirii, admiraţiei şi consideraţiei purtate destinatarei lor. Totodată, puteţi opta şi pentru flori – bijuterii, transpuse în preţios cu măiestrie din argint şi cristale Swarovski autentice de către maeştrii apreciatului producător italian Chinelli. 

Parfumuri, cutii pentru bijuterii şi alte accesorii de lux dedicate femeii rafinate 

Aveţi acum ocazia să atribuiţi o altă conotaţie obişnuitei curăţenii de primăvară, dăruindu-i femeii dragi ocazia să-şi reorganizeze colecţia de bijuterii şi suveniruri de valoare. Pretextul ideal pentru această plăcută îndeletnicire este să-i oferiţi o cutie pentru bijuterii originală, de înaltă calitate şi cu o compartimentare aleasă în funcţie de necesităţile destinatarei. Colecţia Borealy de cutii pentru bijuterii alătură casete pentru toate gusturile şi vârstele, respectiv accesorii cu interioare generoase, potrivite femeii mature, sau altele dedicate tinerelor domnişoare, cu motive decorative inspiraţionale. De asemenea, producătorul german Friedrich garantează calitatea şi luxul cutiilor de bijuterii pe care le semnează, apreciate mai ales de către femeia de carieră, cu gusturi exigente şi căreia îi plac obiectele şi accesoriile exclusiviste. Parfumurile de lux, precum Clive Christian, Boadicea the Victorius sau SoOud – dau greutate unui gest plin de rafinament, ce poartă amprenta celor mai scumpe esenţe din lume. Produsele cosmetice de calitate superioară, rare pe piaţa autohtonă şi cu notorietate mondială, precum seturile Scottish Fine Soaps, vor complimenta şi răsfăţa destinatara cadoului – la fel şi pralinele elveţiene Lindt, menite să mângâie simţurile fericitei degustătoare cu adevărate masterpiece-uri în domeniul ciocolateriei de lux. 

 Se spune că „ziua bărbatului e în fiecare zi”, fapt datorat femeii, care ştie a se înconjura de linişte, căldură şi frumuseţe pretutindeni. Şi pentru că o singură zi în an îi este dedicată ei, dragi domni, trebuie să profitaţi de aceasta pentru a-i aduce lumină pe chip şi în suflet, pentru a-i dovedi însemnătatea şi preţuirea dumneavoastră. Parafrazând citatul biblic al Cezarului, Borealy – Cadouri de Lux vă provoacă ca în acestă primăvară să daţi femeii ce este al femeii: dragostea dumneavoastră!

Comentează primul