Loteria bonurilor fiscale, devansată cu o lună mai devreme

După prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale, de test, s-a anunțat că vor urma extrageri lunare, începând cu luna iulie. Bonurile ce vor participa la extragerea dintr-o anumită lună vor fi cele pe care le-ați primit la cumărăturile făcute în luna precedentă. De exemplu, la loteria din luna iulie vor participa toate bonurile fiscale emise în iunie. Așa că aparent nu avem ce face decât să așteptăm până luna următoare, când vom putea colecta din nou aceste bonuri.


Totuși, Ministerul Finanțelor a decis să organizeze încă o loterie a bonurilor fiscale, în luna iunie. Aceasta va fi tot ocazională, adică scoasă din ritmul normal al loteriilor lunare. La extragerea din luna iunie vor participa bonurile fiscale emise în perioada aprilie - mai 2015. Așadar, puteți să începeți să colectați de pe acum bonuri fiscale, dacă nu ați făcut-o deja, pentru că și ele se pot dovedi aducătoare de bani.

Loteria bonurilor fiscale este o inițiativă a Ministerului Finanțelor, care vizează reducerea evaziunii fiscale prin stimularea clienților să ceară bonuri la achiziția unor bunuri și produse în magazine. Prima extragere a avot loc a doua zi de Paști. Premiul, în valoare de un milion de lei, s-a împărțit la nu mai puțin de 15000 și ceva de câștigători, fiecăruia revenindu-i aproximativ 60 de lei. Pentru a preveni repetarea acestei situații, Ministerul Finanțelor intenționează să schimbe mecanismul și regulile jocului, astfel încât să câștige maxim 100 de persoane.

Comentează primul